TV műsor minden kategóriában

TV műsor minden kategóriában

Azt gondolhatnánk, hogy már nem néznek olyan sokan tévét az internet elterjedése miatt. Azonban sok az olyan TV műsor, amelynek a tartalma teljesen egyedinek számít, így ezeket még az interneten található tartalom sem pótolhat.

Számos olyan ismeretterjesztő adó van, amely betekintést enged a minket körülvevő világ meghökkentő érdekességeibe. Ilyenek például a Discovery, History vagy a Viasat Explorer TV műsorai.

Continue Reading TV műsor minden kategóriában

Remek sport a bowling

Remek sport a bowling

Ha fedett téri sportolási lehetőséget keresünk a fővárosban vagy a vidéki településeken, nem kell sokáig kutakodni. A bowling remek választás lehet, akár egyedül szeretnénk sportolni, akár kisebb társaságban. Már nagyjából negyed évszázada van jelen ez a sport hazánkban.

Szülőhazájában, az Amerikai Egyesült Államokban, azonban már másfél évszázada játsszák. Nálunk is egyre gyakoribbak az olyan szórakoztatóközpontok, ahol kipróbálhatjuk ezt a sportot.Continue Reading Remek sport a bowling

Különbségek a világunkban régen és most

Különbségek a világunkban régen és most

Mára a technológia által létrehozott készülékek szerves részeinkké váltak, azért érdemes belegondolunk, hogy internetről csupán az 1990-es évektől, illetve okostelefonokról csupán 2005 óta beszélhetünk. Egyszerűen elképesztő, hogy a régen és most mennyire szélsőségesen ellentmondásos, mi minden változott, arról nem is beszélve, hogy milyen iramban.
Nem is volt olyan régen, amikor az apukák kiáltással hívták be az utcán játszadozó gyermekeiket az összeszokott bandából, mert bent az asztal már meg volt terítve. Ehhez képest, ma már SMS-ben invitálják be a parkból. Az internet olyan alapszükségletté vált társadalmunk számára, aminek végleges nélkülözése milliók munkájának a végét jelentené. Continue Reading Különbségek a világunkban régen és most