CO érzékelő az életveszély ellen

Sajnos minden évben hallunk olyan híreket, amelyek a szénmonoxid mérgezésről szólnak. A legtöbbször halállal végződik ez a probléma, pedig egy készülék segítségével tenni lehetne a tragédia ellen. A CO érzékelő egyáltalán nem drága, ezért a fűtési időszak előtt mindenképpen vásárolni kell belőle egyet. Az Evohomeshop weboldalán gazdag kínálat várja az érdeklődőket.

A beépített elemnek köszönhetően, azonnal megszólal a riasztó, amint valamilyen gondot érzékel, így még lesz idő a kimenekülésre. Az élettartam körülbelül 7 év, éppen ezért a vevőknek ezzel kell kalkulálniuk. A CO érzékelő magyar felhasználási útmutatóval rendelkezik, ezért nem lesz nehéz a beüzemelése. Lehetőség nyílik az értékek eltárolására, ami sokat segíthet a szakértőknek.

A készülék szinte bárhol elhelyezhető. Nem jelent problémát az sem, ha valaki a fürdőszobába szeretné rakni, hiszen IP 44 védelemmel rendelkezik. A CO érzékelő fehér színben kapható. Kicsi méretének köszönhetően könnyen megbújik a kiválasztott helyen. Szép kialakítása van. Azoknak a vevőknek sem kell megijedniük, akik nem tudják, hogy melyik típust lenne érdemes megvenniük. Az áruház ingyenes szaktanácsadást biztosít ezekre a helyzetekre.

Mivel 30 napos pénz visszafizetési garancia vonatkozik a CO érzékelőre, ezért rizikóvállalás nélkül kipróbálható. Amennyiben valaki nem elégedett vele, nyugodtan visszaküldheti a webáruháznak. Mindezek mellett, alkalom nyílik még tűzjelzők vásárlására is. Így már teljes biztonságban érezhetik magukat a lakók, ezért érdemes a megrendelés mellett dönteniük.

Print Friendly, PDF & Email