Kiemelkedően esztétikus a fehérarany jegygyűrű

A divat állandóan változik és meg kell hagyni, hogy igen nehéz lépést tartani vele. Persze mindenkinek más az ízlése, ezért még az ékszerek terén is eltérhetnek a vélemények. Rengetegen imádják a fehérarany jegygyűrű változatokat, ugyanis nem a hagyományos modellt képviselik. Főleg akkor kelendő, ha még valami egyéb mintát is tartalmaznak, netán egy érdekesebb ékkövet.

Nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy ezzel a példánnyal fogja megkéri a párja kezét. Ez egy igen nagy elhatározás, mert ezáltal közös jövőt terveznek. Ezért a fehérarany jegygyűrű a jövendőbeli menyasszonynak is tetszenie kell. Erre kiemelt hangsúlyt kell fektetni, mert ő lesz az, aki hordani fogja.

A legtöbb esetben ezt a típust díszkővel látják el, ami lehet gyémánt vagy cirkónia. Értelemszerűen az előbbinek sokkal nagyobb az értéke és a nők is jobban megbecsülik. A fehérarany jegygyűrű tökéletesen mutat gyémánttal, hiszen kiemeli annak színét. Ezáltal nem magára a karikára összpontosul a figyelem, hanem a kiemelkedően értékes drágakőre.

Print Friendly, PDF & Email