Útmutató a divatékszer viseléséhez

divatékszer

A divat nagy hatással bír a különböző kiegészítők hordására. Tény, hogy már az ókorban is viseltek ékszereket és akkoriban jelentőséggel bírtak, míg manapság főleg az öltözködést teszik dekoratívabbá. Ajánlott a divatékszer tárolása különböző ékszerdobozokban, ha azt szeretné, hogy az idő múlásával is ugyanolyan csillogóak legyenek. Számos karcolásnak és hatásnak vannak kitéve, ezért fontos elkülöníteni, amikor nem hordja.

Lényeges a divatékszer tisztítása, hogy megőrizze eredeti ragyogását. Az odafigyelés és a megfelelő tárolás több évvel is meghosszabbíthatja az élettartamát.

Továbbá, nem ajánlott az ékszer viselése a háztartási munkák elvégzése alatt. Itt főleg a gyűrű és a karkötő van kitéve a kopásnak, ráadásul a kozmetikai termékek is képesek tompítani a tündöklésüket. Célszerű, ha a divatékszert a parfümök vagy a krémek használata után veszi fel, hogy a kémiai anyagok ne tudjanak kárt tenni benne. Arra is figyeljen oda, hogy elkerülje a vízzel való érintkezést, ezért javasolt a kiegészítő levétele még a fürdés előtt!

Print Friendly, PDF & Email