TV műsor: Kemény kamionosok

Nincs is annál kellemesebb érzés, amikor az ember egy fárasztó nap után hazaér, beül a fotelbe és bekapcsolja a tévét. A TV műsor gyors áttekintése után pedig megtudható, hogy melyek azok a műsorok, amelyek az adott pillanatban nézhetőek.

A Travel Channel HD műsorai maximálisan megfelelnek azoknak, akik nem akarnak filmeket, sorozatokat nézni, hanem valami dokumentumszerű tartalomra vágynak. Ebben a kategóriában nagy népszerűségnek örvend a Kemény kamionosok. A májusban indult sorozatban a világ legegyedibb, legkeményebb kamionos utazásaiba nyerhetnek betekintést a nézők. Mindenkinek tátva maradt a szája, amikor Laura Guiauchain lélegzetelállító izlandi útja került bemutatásra.

A kamionos bejárta a lenyűgöző Fjallabak nemzeti partot, és eltöltött egy éjszakát Landmannalaugar hegyvidéki kunyhóiban. A TV műsor segítségével persze más tartalmakra is rá lehet találni. Azonban, aki ennél marad, az sem fog csalódni, hiszen a következő részben Zay Harding a kamionozása alatt bemutatja a gyönyörű közép-amerikai terepeket, tájakat. A TV műsor segít megtalálni a kihagyhatatlan adásokat.

Print Friendly, PDF & Email