A szemöldöktetoválást jól meg kell fontolni

Aki nem szeret foglalkozni a szemöldök kiszedésével, illetve nem rendelkezik olyan formával, sűrűséggel, amilyet ideálisnak találna, az dönthet egy speciális eljárás mellett is. A Sminktetoválás Stúdióban is igényelhető szemöldöktetoválás, ami megoldhat minden ilyen típusú gondot, hiszen hosszútávra varázsol olyan ívet és sűrűséget, amilyet a kliens óhajt.

Tovább a szolgáltatásra lépve megtekintheti képekben is, hogy miként néz ez ki, illetve, miből, mi hozható ki. Tudnia kell, hogy kétféle szemldöktetoválás létezik, az egyik a satírozott, ami egy határozott körvonalként fog végleges formát nyerni, a másik pedig a szálazott, amely során szálakat tetoválnak a meglévőek közé vagy köré.

Az utóbbi természetesebb hatást kelt, de ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik. Azonban, mielőtt tovább a szolgáltatásra kattintana, gondolkodjon el azon is, hogy a divat nem egy állandó dolog és az ízlésében is történhetnek változások, így olyan színt, formát és típust érdemes választani, ami nem túl extrém, illetve még alakítható.

Print Friendly, PDF & Email