Sportos, könnyed Cross kerékpár

Erős és egyben könnyű kivitelezésű alkatrészekből álló biciklit szeretne vásárolni, amit minden helyzetben használhat? Ez esetben, Önnek a Cross kerékpár való, amit akár kiránduláshoz, sportoláshoz, akár munkába, iskolába, bevásárolni vagy könnyed terepre egyaránt használhat.

Ennek a fajta kerékpárnak semmi sem akadály, mert sportosak, könnyedek, kényelmesek. A kormányok, a kormányszárak és a nyergek szintén a komfortot szolgálják. Modelltől függően, emelt kormány és állítható kormányszár jellemzi ezeket a bringákat.

A Cross kerékpár típusok valahol az MTB és a trekking között helyezkednek el, pontosabban ötvözik azoknak a remek tulajdonságait. Földúton és turistautakon is könnyedén lehet ezekkel közlekedni, mert ezt a sportos geometria biztosítja. Akár 100 km-t is a nyergében lehet maradni, annyira kényelmes a kialakítása.

Tehát sportolás, közlekedés vagy szabadidő eltöltési eszközként egyaránt kiváló a Cross kerékpár, amit a bikelife.hu webáruházból, kedvező áron lehet beszerezni. Vásárolja meg minél hamarabb!

Print Friendly, PDF & Email