Speciális étrend a Brit Care jóvoltából

A modern és civilizációs problémák ma már nem csak az embereket sújtják, hanem azokat az állatokat is, amelyek szoros összefüggésben és közös élettérben élnek velünk. Egyre gyakoribbak a kutyák esetében az elhízással járó szív- és érrendszeri megbetegedések, de a rossz emésztés és allergiás panaszok is sokszor megjelennek. Ebben némiképpen segíthet a Brit Care termékcsalád.

A prémium minőségű alapanyagokból készített speciális tápok ugyanis gondosan összeválogatott zöldségekből és húsokból készülnek el, kiemelt szakértelem mellett. A gyártók nagy figyelmet fordítanak a vitamin és ásványi anyag összetételre, ami révén a jószágok szervezete hozzáfér a fontos tápanyaghoz, amire szüksége van az immunrendszernek a jó működéshez.

A Brit Care kutyatápok teljesen hipoallergén hozzávalókból készülnek, amelyeknek fő alkotóeleme a bárány, rizs, lazac és burgonya. Számos helyen könnyedén hozzáférhetők a Brit Care készítményei, de a webtap.hu oldalon óriási kínálat várja az érdeklődőket, ezért érdemes ott alaposan körülnézni.

Print Friendly, PDF & Email