Önműködően szabályozó termosztát

 

Manapság már sokfajta automatizált rendszer létezik, olyanok is, amelyek a háztartásokban segítenek. Az egyik ezek közül az olyan termosztát, ami a távirányítóként működő okostelefon segítségével állítható be.

Manapság az energiaárak komoly tételt jelentenek mindenki költségvetésévben, ezért az emberek sok mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez a költség kisebb legyen. Viszont azt sem szeretik, hogy amikor délután vagy este hazaér a család, mire bemelegszik a lakás, már mindenki mehet aludni.

Ennek megoldását jelentheti az a fajta termosztát, amelyik időzíthető és mobiltelefonról is irányítható. Így amikor nincs otthon senki, alacsonyabban tartja a lakás hőmérsékletét, viszont a beállított időben felerősíti, felmelegítve ezzel a szobákat.

Így takarékoskodik is, de mégis, amikorra szükséges, kellemesen meleg van. A termosztát egy hétre előre programozható, így a kívánt időben indítja a hőmérsékletet. A weboldalunkon ismertetjük az összes lehetőséget és azt is, hogy mely régebbi rendszer váltható ki vele.

Print Friendly, PDF & Email