Női munkavédelmi cipő légzésaktív béléssel

A webáruházunk természetesen nemcsak a férfiakra gondolt. Tudjuk, hogy a hölgyeknek is nagy szükségük van a női munkavédelmi cipő kínálta védelemre, ezért az ő méreteikben is számos modell található, amelyeket kiválaszthatnak az igényeknek megfelelően.

Nem is gondolnánk elsőre, hogy hány szempontot kell figyelembe venni, amikor kiválasztjuk azt a bizonyos darabot, amelyik sok-sok hónapon vagy éven át fogja védeni a lábainkat. Hogyha több órán át kell viselni, akkor elengedhetetlen, hogy el legyen látva antibakteriális talpbetéttel, ami megakadályozza a gombás fertőzések kialakulását.

Ezzel is számolni kell a női munkavédelmi cipő esetén, főleg a meleg és párás környezetben. A légzés-aktív kialakításnak köszönhetően, a kellemes szellőzés biztosítva van. A csúszós felületek sem fognak olyan nagy veszélyt jelenteni, a kétrétegű csúszásmentes talpnak köszönhetően.

Természetesen azért ebben az esetben is be kell tartani a munkavédelmi szabályzatot, a saját épségünk érdekében. A női munkavédelmi cipő remek választás, a kényelmes kialakításának köszönhetően.

Print Friendly, PDF & Email