Látogassa meg itt a Bonjour Szalont!

Szeretne az USA és Nyugat-Európa neves divatcégének kollekciójából válogatni, hogy tökéletesen az igényeihez alakított ruhakölteményben mondhassa ki a boldogító igent? Akkor látogassa meg itt a honlapunkat!

Önnek nem kell mást tennie, mint szemezgetni a kizárólag eredeti és márkás ruhákból álló kollekcióból. A vőlegényeket is külön üzlethelyiségben fogadjuk és segítünk a választásban is, a német Wilvorst cég különleges összeállításai közül.

Tíz év tapasztalatával hangoljuk össze a menyasszony és a vőlegény öltözetét, hogy már az első ránézésre harmóniát sugározzon az ifjú pár. Szalonunk az örömapának és az örömanyának is segítségére lehet, az alkalomhoz illő ruha kiválasztásában.

A hazánkban egyedülálló színválasztékban rendelhető estélyi ruha kollekciónk megtekintéséhez látogassa meg itt a weboldalunkat! Tisztában vagyunk azzal, hogy egy esküvő szervezése során milyen nehéz időt találni mindenre. Ezért előzetes telefonos bejelentkezés után, akár hétvégén is az Önök rendelkezésére állunk.

Print Friendly, PDF & Email