Láncfűrész digitális gyújtással

Sok mindenre lehet használni, éppen ezért olyan elterjedt a barkácsolók körében. Megkönnyíti a fa feldarabolását és hatalmas segítség a különböző kerti munkák esetében is. A láncfűrész benzines változatai igazán erősek, ezért nincs előttük akadály, bármilyen faanyagról is legyen szó.

A mérnökök odafigyeltek arra is, hogy láncfogóval lássák el a gépeket, mert így megakadályozhatóak a vártalan balesetek. Megtörténhet, hogy láncfogó nélkül leugrik a lánc és sérülést okoz.

A régebbi modellek sokkal nehezebbek voltak, ráadásul az általuk keltett rezgések alaposan elfárasztották a használója karjait. Azonban a mai modern láncfűrészek, amik egytől-egyig megtalálhatóak a szerszamkell.hu webáruházban, rezgéscsillapítással is el vannak látva.

Így a hatékonyságuk mellett garantált a kényelmes használat is minden munka alkalmával. A digitális gyújtásnak köszönhetően folyamatos és egyenletes a működés. A láncfűrész úgy van kialakítva, hogy automatikusan olajozza a láncot, ezért alig igényel némi karbantartást.

Print Friendly, PDF & Email