Hol szerezhetjük be a térdhajlító gépet?

Az operált vagy sérült lábat tilos terhelni a lábadozás ideje alatt és az azt követő időszakban. Ezért ilyenkor az izmok a mozgáshiány miatt elkezdenek gyengülni. Eleinte csak kicsi és rövid mozdulatokat szabad gyakorolni, majd ezeket fokozatosan és lassan lehet növelni. Amikor valaki ilyen problémával küzd, javasolt beszereznie egy térdhajlító vagy térdmozgató gépet, amit legegyszerűbben a http://www.terdgep.hu oldalon tud megtenni.

Ez a szerkezet hatalmas segítséget nyújt a különböző gyakorlatok elvégzésében és a használata akár a felére is lerövidítheti a gyógyulási időt. Könnyedén beállítható rajta a hajlítás szögének mérete és ahogy haladunk, úgy növelhetjük. A láb mozgatása rendkívül fontos, mert ez a testrészünk biztosítja az izmok megfelelő vérkeringését.

A térdhajlító gépet úgy kivitelezték, hogy használata teljesen fájdalommentes legyen. Ha az Ön figyelmét is felkeltette, akkor nagyon sok hasznos információt megtalál róla a http://www.terdgep.hu oldalon. Hazaszállítása egyszerűen egy személygépkocsi csomagtartójában megoldható.

Print Friendly, PDF & Email