A fejlődés nagymestere a Hansgrohe csaptelep

Kétség sem fér hozzá, hogy megannyi szakterület roppant sokat fejlődött a 20. század végén, 21. elején. A vízvezeték-szerelésben például a Hansgrohe csaptelep jelenti a modernizáció egyik fajtáját, ugyanis ennek a cégnek a termékei elképesztően sok mindenre képesek.

Természetesen, a megszokott magas minőség és strapabírás mellett adott a spórolás lehetősége is, olyan modern megoldásoknak hála, melyekkel egy évben rengeteg liter vizet tud megtakarítani az ember. A Hansgrohe csaptelep egyik erőssége az úgynevezett szabályozó kar, ami egy adott mennyiség felett nem enged ki több vizet, csak ha a kezelő személy egy speciálisabb műveletet hajt végre. A kar nyilvánvalóan középső állásában nem kevert, hanem csak hideg vizet nyújt.

Ha valaki tudatosan szeretne csakis meleg vizet kapni, akkor ezért a kar balra történő elfordítását kell végrehajtani. A Hansgrohe csaptelep esetében megbízható tesztek és mérések igazolják, hogy ezzel a trükkel a meleg víz és az energia 55%-a megtakarítható. Érthető hát, hogy miért lett annyira népszerű a Hansgrohe csaptelep.

Print Friendly, PDF & Email