Esztétikus és tartós az alufelni

Akik mindig is kedvelték az esztétikus megoldásokat a kocsikat tekintve, biztosan nem hagyják ki a felnik kínálta előnyöket és mutatós tulajdonságokat. Azonban sokan nem tudják, hogy az acél vagy az alufelni típus mellett döntsenek. A kettő közötti legfontosabb eltérések a tartósságból és az anyagok összetételből adódnak. Manapság már a legtöbb, jó teljesítménnyel rendelkező felni többségének alapja az alumínium ötvözet.

Azért vált annyira kedveltté az alufelni, mert ezzel nem csupán az autó kinézete tehető egyedibbé, stílusosabbá, hanem a teljesítmény is növekedni fog. Kétség sem fér hozzá, és ezt számos teszt is bizonyítja, hogy a jó összetétel hosszabb élettartamhoz vezet, ami alacsony gumikopást biztosít.

Sőt, mivel az alufelni nem nehéz, a súlycsökkentés könnyebbé teszi a gépkocsi irányváltoztatását, ami egyértelműen nagy segítséget jelent gyorsításkor és a hirtelen történő fékezéskor. Az alufelni a modernebb kocsiknál tehát olyan lehetőséget takar, amiben huzamosabb ideg meg lehet bízni.

Print Friendly, PDF & Email