Dobja fel lakását konnektor falmatricával!

Talán Ön is irigykedik az interneten és televízióban látott lakások berendezéséről. Szeretné, ha sajátja is ilyen ötletesen lenne összeállítva? A falmatrica az egyetlen olyan dolog, ami képes gyökeresen megváltoztatni egy szoba hangulatát, de mégsem kell káoszt okoznunk a felragasztásakor.

Rengeteg stílusú levonó rendelhető meg a www.katicamatrica.hu weboldalról, csupán Önön múlik, hogy valami egyszerűbbet szeretne, vagy a komplikáltabb, tarkább vonalakat kedveli. Roppant ötletes a családfás falmatrica, ami tulajdonképpen egy fából áll, illetve annak szerteágazó ágaiból, amelyeknek a végén üres képkeretek állnak.

Ezekbe a rámákba helyezhetjük el a kedvenc pillanatainkról készült fotókat. Jóleső érzés lehet rátekinteni nap mint nap erre a dekorációs elemre, ami harmóniát és összetartást sugall. Nem csupán a gyermekek, de a felnőttek is feldobhatják a szobákat, irodákat konnektor falmatricákkal. Az egyik ilyen verziós a cicás falmatrica, ami pajkossággal tölti el a lakást. Tekintse meg a Katicamatrica honlapját és válogasson kedvére!

Print Friendly, PDF & Email