Bárhová felvehető a sztreccs nadrág

Sztreccs nadrág

Bárhol és bármilyen tevékenységhez szeretünk kényelmesen öltözködni, ezért keressük azokat a ruhadarabokat, amelyekben jól érezzük magunkat. Mindig jól jön egy kiváló minőségű sztreccs nadrág, amit néhány kattintással a webáruházból lehet beszerezni. Itt kezdje a keresést, ha praktikus és kényelmes nadrágot akar vásárolni!

A termékek rendkívül jó minőségűek, az árak viszont egyáltalán nem magasak. A szűk fazonú, gumis derékkel ellátott, oldalt hosszanti bőrcsík díszítéssel rendelkező Amnesia gumis DOD nadrág most 50%-os kedvezménnyel vehető meg, tehát gyakorlatilag egynek az áráért két darabot vásárolhat meg.

80% pamut, 20% poliészter összeállítású az anyaga. Ez a sztreccs nadrág nemcsak kényelmes, hanem még elegáns is. Otthon és utcai viseletként egyaránt fel lehet venni lehet felvenni a fiatal, csinos hölgyeknek.

Ha több árucikket vásárol a webáruházból, vagyis 15 000 Forint feletti összegű rendelést ad le, akkor a házhozszállításért sem kell fizetnie. Ne csak sztreccs nadrág legyen a kosarában, hanem más termékek is!

Print Friendly, PDF & Email