A faaprításban kivételes láncfűrész

Lassan, de biztosan ismét közeledik a hideg tél. Még nem késő felkészülni a fogadására. Érdemes idejében felhalmozni a tüzelőt, hogy az megfelelőn kiszáradjon. A vásárlásakor a fát általában többméteres rönkökben szokták kiszállítani, amit még utólag alaposan fel kell dolgozni. Ezen kihívásnak tesz eleget a láncfűrész. Ezt a szerszámot többféle változatban szerezhetjük be.

Elektromos vagy benzines formában egyaránt megrendelhető. A nagyobb teljesítmény érdekében és a rendszeres kihasználtság esetén, a belsőégésű motorral ellátott láncfűrész a tökéletes választás. Csak fel kell töltenünk a megfelelő üzemanyaggal, néhányszor megrántani az indítót és már használhatjuk is. A kerti munkákban szintén hasznunkra van a láncfűrész.

A kiszáradt fákat vagy ágakat pillanatokon belül lenyeshetjük és máris apríthatóak. A kertes otthonok műhelyéből egyszerűen nem hiányozhat. Természetesen mindig adjunk a minőségre, mielőtt vásárolnánk! Ismerjük meg a részletes láncfűrész kínálatot a szerszamkell.hu webfelületen és döntsünk okosan!

Print Friendly, PDF & Email